studenter gaver til hende

Tips til at finde den perfekte studentergave til hende

11ks12

Det er en fantastisk milepæl for studenterne, når den sidste eksamen er bestået. Der skal festes, køres studenterkørsel og de lever på en lyserød sky. Er du en af dem, der er inviteret til studentergilde, så kan du meget vel få meget ud af at læse med videre her. For du er måske en af de mange, der er helt på bar bund, når det gælder valg af studentergave

Vælg en studentergave, der bliver husket for evigt 

Mange giver penge. Det er da også rigtigt fedt for studenten at få en ordentlig røvfuld lommepenge, som de kan brænde af på fis og ballade. Men når de bliver ældre og kigger tilbage, så er det typisk de fysiske gaver, de husker bedst – og bliver ved med at gemme på. Vil du gerne give en studentergave, der bliver husket, så bør du måske overveje at købe en fysisk gave. Der er mange muligheder. Du kan vælge mellem at købe oplevelser, praktiske ting eller mindeværdige ting.  
Inde på sider som Shopsites.dk kan du se en masse forskellige gode bud på de perfekte studentergaver til hende. Der er forslag til gaver i alle de forskellige kategorier.

Den mindeværdige studentergave, som bliver passet godt på 

Noget af det, som mage forbinder med mindeværdige ting, er smykker. For de fleste, så har hvert smykke i smykkeskrinet en historie og en betydning. Netop derfor bliver rigtig mange ved med at gemme deres smykker. Smykker er også noget, der ikke bare lige går af mode, om end nogle bestemte trends er oppe og vende nu og da. 
Du kan eventuelt vælge et lidt klassisk og tidløst design, såsom et Daniel Wellington dameur, pilgrim smykker eller et Pandora armbånd, hvor der er et vedhæng, der symboliserer studentereksamen. Det kunne eksempelvis være et vedhæng, der forestiller en studenterhue. Flere typer af smykker kan man også få indgraveret dato i, eller for eksempel ”student 2019”. Man kan også købe forskellige pyntefigurer, som forestiller noget, der har med en student at gøre. Disse vil også være et flot trofæ i reolen.  

Giv et gavekort til en oplevelse til den rejselystne student 

Unge elsker at rejse. Et gavekort til en rejse vil typisk være et stort hit. Det kan også være et lidt mindre gavekort, der giver et hotelophold i Danmark eller en tur ud og spise på en anerkendt restaurant. Med hensyn til rejser, så kan man også lave en meget kreativ gaveindpakning, hvor man tager en minikuffert og limer små plastik palmer og lignende på indeni. Det kunne også være et hint i form af en fed sangskjuler.  

Hjælp studenten godt på vej ved at købe praktiske ting til hjemmet 

Sidst men ikke mindst, så er der de praktiske ting. Det kan være ting til studenten, der skal til at flytte hjemmefra. Køkkengrej, pyntepuder, toastmaskine og hvad man ellers kunne få brug for. Et gavekort til en tøjbutik kunne også være et godt bud, så der bliver lidt mere luft i budgettet, uden studenten behøver at gå ned på Fashion.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *