nyt lav energi køleskab

Køb nyt køleskab med lavt energi forbrug

11ks12

Er dit gamle køleskab stået af efter mange års solid brug? Eller synes du bare, at du godt kunne trænge til en ny og smartere model? Så tøv ikke med at sætte jagten ind på dit nye køleskab. Klik her for at finde et bredt udvalg af smarte køleskabe i forskellige energi klasser. Jo bedre energi klasse, jo færre udgifter til strøm om året. De nye køleskabe på markedet bliver produceret med mindre og mindre strømforbrug. Det er både til gavn for din el regning, men i særdeleshed også for miljøet. Kig derfor gerne efter energi klasse mærket, når du skal på jagt efter dit nye køleskab til køkkenet.  

Find det køleskab, der passer til dig og din husholdning 

Køleskabe kommer i mange størrelser. Der er flere ting som man skal tage i betragtning, når man skal vælge størrelsen på sit køleskab. Først og fremmest handler det om, hvor mange personer man er i hjemmet. Jo flere personer man er, jo flere munde skal mættes og dermed har man også en større beholdning af madvarer, som kræver plads.  Mange synes at det er praktisk med kombineret fryser og køleskab i ét. Så er skabet typisk indrettet sådan, at der er skuffefryser nederst og køleskab øverst. Er man en stor familie er dette dog ikke altid den bedste løsning, da fryseren tager noget af pladsen. Her vil man ofte adskille køleskab og fryser og dermed frigive mere plads til madvarer. 

Vælg et køleskab der passer til indretningen i dit køkken 

Når først behovet for plads til madvarer er fastlagt, kommer spørgsmålet om udformningen og designet af køleskabet.  Det handler om at finde det køleskab, som passer ind i indretningen i dit køkken. Hvis man er ved at udskifte sit gamle køleskab med en ny model, har man ofte allerede en bestemt plads, hvor det nye element skal stå. Her skal man lede efter et køleskab, der matcher de samme mål som det gamle, så man er sikker på, at det passer ind i det indhak, som køkkenet nu engang har. Selvom målene her skal være de samme, kan man dog sagtens lege med nye farver og designs af lågen samt greb. Så kan man alligevel få et nyt udtryk, selvom køleskabet skal have den samme plads i køkkenet som det plejer. 

Udforsk mulighederne hvis du skal have nyt køkken  

Er man ved at renovere sit køkken, har man pludselig mange flere muligheder i valget af sit nye køleskab. Her har man i princippet helt selv mulighed for at vælge placering og størrelse af køleskabet. Mange vælger i denne forbindelse et køleskab, hvor det er muligt at påsætte skabsplader, der matcher det nye køkkens øvrige elementer. På den måde kan køleskabet gemmes væk bag en skabslåge og skabe rene linjer i rummet. Dette er en populær løsning, da det giver et smart og moderne udtryk. Samme løsning er i princippet mulig for andre elementer som for eksempel opvaskemaskinen. Ønsker man et strømlinet køkken er dette derfor en god løsning. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *