Hvem er vi?

Hvad skriver vi om?

 

Her på spreadtrader.dk skriver om alt inden for finansverden. Vi kigger på børsmarkedet, finanslove og økonomiske livsstile. Vores artikler er lavet til at vejlede dig, der sidder og interesseret i børsmarkedet, trading eller blot at lære mere om økonomi. For mange er det et kompliceret og indviklet emne, man hurtigt kan give op på første gang på grund af den høje sværhedsgrad. Vi ønsker dog, at alle skal lære om disse emner. Denne side er derfor både for dig, der intet ved om økonomi eller finansverden, men også dig der til daglig holder øje med aktier og børsmarkedet. Du kan helt sikkert finde lige præcis den artikel, du mangler lige her.

Derfor gør vi det!

Du sidder måske tilbage med tanken om, hvorfor vi egentlig har skabt denne hjemmeside. Det har vi fordi, vi ønsker at flere får øjnene op for aktier og børsmarkedet. Vi ønsker at inspirere og informere dem, der ikke kender til dette. Her på siden kan du derfor finde en god introduktion, hvis du simpelthen ikke ved, hvor du skal starte. Da vi skabte hjemmeside sad vi dog også tilbage med ønsket om at skabe en hjemmeside, hvor trading-entusiaster kunne mødes. Et sted, hvor man kan nørde med andre med samme interesse. Det er nemlig altid godt at have nogle at sparre med. På vores hjemmeside finder du dog også artikler inden for andre emner. Vi undersøger nemlig afkroge og underemner rundt omkring, der stadig kan være interessante, hvis du kom her for at læse om aktier.

 

Hvem er vi?

Vi er så heldige at have et væld af gode skribenter, der allesammen brænder for at skrive. Vores skribenter har en kæmpe viden inden for disse emner, og kan derfor komme med en masse gode og kvalificerede råd til dig. Skribenterne har også hver deres specialer og styrker, og derfor kommer vi godt omkring alle de små afkroge og underemner, vi kan vil have undersøgt. Vores skribenter er derudover også nysgerrige og vil altid gerne give sig i kast med et nyt emne, hvis du skulle stå og mangle en bestemt artikel. Du kan klikke på Kontakt-fanen for at skrive en henvendelse. Det er også muligt at spørge ind til vores artikler.

Investering, trading og økonomi

Vores emner spænder altså vidt og bredt inden for økonomiens verden. Vi kan også godt finde på at skrive inden for nogle lidt andre emner, men fælles for alle er dog, at vi elsker at hjælpe jer derude. Om du skal have gode råd til aktiekøb, eller måske ønsker du at lære mere om budgettering eller lån, ligegyldigt hvad har vi et hav af inspirerende artikler, hvor du nok skal finde hjælp. Er du helt vild med investering, trading og økonomi, så er du helt sikkert ikke alene. Tjek vores kommentarspor for andre interesserede læsere. Her deler nogle af vores læsere også selv ud af gode råd, så det er bestemt en god idé at kigge ind i feltet engang i mellem.