Skal du investere langsigtet eller kortsigtet?

11ks12

Når det kommer til økonomi, investeringer, finanser og virksomheder så er der altid et spørgsmål, som man skal stille sig selv og det handler om, hvorvidt det bedst kan betale sig at investere langsigtet eller kortsigtet. Og her er det meget svært at give et helt generelt svar, men i det følgende kan du dog læse nogle for og i mod svar for at blive lidt klogere.

En kortsigtede investering giver penge i kassen

Ofte er det sådan med de kortsigtede investeringer, at de gør, at du meget hurtigt får penge i kassen uden du behøver at vente på dem. For det vil ofte være sådan, at du vælger at foretage en kortsigtet investering fordi, at du kan se, at det er noget, som du ender med at få mange penge ud af. Og det kan jo være en god ting for med sådan en investering har du hurtigt nogle penge du kan bruge.

Den ulempe, som der så på den anden side er ved at investere kortsigtet det er, at du så får færre penge ud af det end hvis du investerer langsigtet. Igen kan man ikke sige, at dette gælder for alle situationer, men i mange tilfælde vil det dog være sådan. Det vigtigste i enhver situation er, at du tænker situationen godt igennem og ser hvad der passer bedst på lige præcis dig, din pengepung og dine ambitioner.

En langsigtet investering kan give endnu mere

Selvom en kortsigtet investering ofte giver mange penge, så giver en langsigtet investering meget ofte mange flere penge. Det er dog ofte først efter noget tid, at du rent faktisk kan mærke pengene fra investeringen. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for, at du økonomisk kan holde til at skulle gå rundt i måske flere år for at få noget ud af den langsigtede investering du har gjort.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *