Sådan holder du hovedet koldt når du investerer

11ks12

Hvis du først lige er gået i gang med at investere, kan det være svært for dig at se, hvordan kurserne går op og ned. Pludselig kan dine investeringer være mindre værd, end de var tidligere. Det kan være hårdt, at dine penge bliver mindre værd. Vi kommer her med tre gode råd til, hvordan du kan holde hovedet koldt, når du investerer.

1. Følg grupper på sociale medier

De sociale medier kan i dag bruges til rigtig mange forskellige ting, deriblandt selvfølgelig også til at tale om investeringer. Nogle grupper udveksler tips, i andre kan du dele din bekymring, hvis det ikke går lige så godt med dine investeringer, som du havde forventet. Så vil der altid være nogen, der er klar med nogle gode råd.

2. Få en ”investeringsmentor”

Hvis du kender en, der har investeret i mange år, kan du høre vedkommende, om du må spare med ham eller hende i forhold til dine investeringer. Når du får hjælp af en garvet investeringsrotte, kan vedkommende også fortælle dig, at det er helt normalt, at markedet går op og ned. Vedkommende ved dig også, hvornår det er på tide, at du sælger dine aktier, selvom det vil medføre et tab.

3. Følg nyhederne

En bedste måde til at få ro i maven er for mange, at de følger med i de finansielle nyheder. På den måde kan du nemt finde ud af, hvad der er op og ned i forhold til dine investeringer. Viden kan ofte være med til at give dig ro i maven. Udover nyheder er der også mange medier, der laver analyser af aktiemarkedet. Det kan derfor også være en god ide, at du læser dem, så du er bedst muligt klædt på i forhold til dine investeringer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *