Skab et godt arbejdsmiljø for dine ansatte

11ks12

For er sikre gode resultater og kvalitetsarbejde, er det vigtigt at investere i et godt arbejdsmiljø. Det betyder, at man skal gøre sig nogle tanker om indretningen, faciliteterne, og mængden af plads. Man kan ikke arbejde produktivt og koncentreret, hvis ikke man nyder omgivelserne omkring sig.

Det er en af de investeringer, hvis gevinst man ikke øjeblikkeligt kan se sort på hvidt på papiret. Men derfor er det ikke mindre vigtigt, da de forskellige indretningsvalg alle sammen bidrager til at skabe en produktiv og hyggelig atmosfære, som over tid både øger medarbejdernes humør, og dermed også deres arbejdsindsats.

Et pragteksempel på gode og flittige ansatte

Hvis man har brug for beviser, behøver man bare at se på medarbejderne hos Bogfoering.dk. Spredt i forskellige kontorer over hele landet, har de alle en arbejdsglæde og flittighed, som andre arbejdspladser ikke kan kopiere. Den luksuriøse, men alligevel forretningsmæssige indretning er lige noget, der appellerer til lysten til at udføre er godt stykke arbejde, noget man kan være stolt af. Det opfanger man tydeligt, når man besøger en af arbejdspladserne, og taler med de ansatte. Se dem her, hvis du stadigvæk er i tvivl.

Køb de stilfulde Syverstole fra Arne Jacobsen

Når det gælder siddepladserne, er det svært at komme uden om de klassiske Syverstole, som den verdensberømte designer Arne Jacobsen fremstillede i 1955. Præget af hans unikke sans for enkelt men alligevel stilrent design, er det en af de mest genkendelige stole i Danmark.

Stolen er behagelig at sidde i, og tillader at man læner sig tilbage, men alligevel bliver man ikke distraheret af at sidde i den. Den er tilpas fast til, at man bevarer sin fulde opmærksom på, hvad der for eksempel sker under mødet. Dertil er den også utrolig holdbar, og er en fremragende investering i fremtiden – ikke kun på grund af kvaliteten, men også designet, som er så tidløst, at den er lige så populær som da den blev designet. Og det vil den blive ved med. Syverstolen kan fås i mange varianter, som kan ses her.

Hav et produktivt møde over et Hay bord

Når nu der er styr på stolene, skal man også have bordet på plads. Her er der ikke meget der slår et bord fra Hay. Dette mærke tilbyder selvfølgelig mange forskellige varer, fra skriveborde, til sofaborde og haveborde, men det er ikke svært at finde et, der passer perfekt i mødelokalet. Det skyldes, at Hays stil er så ren og indbydende, at det kan komplementere enhver anden indretning. Ligesom med Syverstolen, er man sikker på, at opmærksomheden bliver ved arbejdet.

Hay udmærker sig ved kvaliteten og bæredygtigheden – to egenskaber som kun vil blive vigtigere i fremtiden. Ved at købe et Haybord, er man sikker på, at man ikke skal tænke på den del af indretningen i lang tid.

Når du skal indrette arbejdspladsen, kræver det kort og godt at du tænker dig godt om. Overvej hvad du gerne vil have, og prøv dig så frem, for at finde de møbler, der passer bedst ind. Her er Hay et sikkert bud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *