Sådan sparer du penge på revisoren

11ks12

Det kan være dyrt at have en revisor ansat, men der er en række ting, som kan minimerer denne regning. Først og fremmest gælder det om at indhente flere tilbud på arbejdet, så du ikke bare vælger det første tilbud.

Internettet har gjort det rigtigt nemt at indhente flere tilbud på et givent stykke arbejde, da flere sider på nettet tilbyder denne løsning ganske gratis og uforpligtende.

Det gode ved dette er, at der kommer hård kamp om kunderne og revisorerne derfor må give et godt tilbud, hvis de vil vinde denne kunde. Og det er ligeledes revisorer fra hele landet, som kan byde ind på opgaverne over nettet.

Måske er der mangel på revisorer i København, men for mange i andre dele af landet. Med internettet får disse revisorer også mulighed for at byde ind på arbejdet i København, hvorfor priserne her kan blive lidt lavere.

På denne måde kan man bedre matche udbud og efterspørgsel på landsplan, hvilket igen er godt for kunderne. Skal du bruge en revisor, så prøv derfor at gå på nettet og indhent 3 uforpligtende tilbud. Det tager ikke mange minutter, og det er fuldstændig gratis. Har du en revisorer i forvejen, så kan du også bruge tilbuddene til at forhandle hans pris ned.

Arbejdsmarkedet er blevet mere digitalt

Det er ikke kun inden for revisionsbranchen, at arbejdet er blevet mere digitalt. Flere og flere opgaver løses over nettet, og som virksomhedsejer er det med at gøre brug af disse smarte løsninger.

Det kan både sikre dig lavere priser på arbejdet, men du får også et langt større rekrutteringsgrundlag, når du kan søge arbejdskraft i hele landet. Ved nogle opgaver kan du endda søge arbejdskraft i hele verden, da det også er blevet nemmere at outsource opgaver til udlandet.

En revisor bør dog være fra Danmark, så han kender den danske lovgivning om bogføring og skat. Derimod er det nemt at outsource forskellige it opgaver til udlandet, hvor timelønnen for en programmør er noget lavere end i Danmark.

Eller hvis din virksomhed har brug for en fabrik med specielle 3d printere til produktionen, så kan det også lade sig gøre at oprette en sådan base i udlandet.

Den digitale tidsalder er kun lige begyndt

Synes man det hele går hurtigt inden for den digitale udvikling, så er man ikke den eneste. Eksperterne er dog enige om, at det kommer til at gå endnu hurtige de næste år, og vores samfund kommer til at ændre sig radikalt i løbet af få år.

Alt fra selvkørende biler, robotteknologi, droner og meget andet, vil hurtigt få en central rolle i samfundet. Det giver en masse spændende udfordringer og muligheder for virksomhederne, og det er vigtigt at udnytte dem rigtigt.

Dine konkurrenter vil udnytte denne udvikling, og det er du også nødt til, hvis din virksomhed skal blive succesfuld i den nye tidsalder. Derfor skal du holde dig opdateret med udviklingen og jævnligt se på de nye muligheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *