stylist

Bliv din egen stylist!

11ks12

Der sker hele tiden noget indenfor moden – billedet ændrer sig hver dag og det kan være svært at holde sig opdateret. Derfor er det på tide at tage skeen i den anden hånd og blive din egen stylist!

De kendte har dem, så hvorfor skulle du ikke?
Stylister er dem, der sørger for, at de kendte altid ligner en million, og at alt tøjet i deres garderobe lever op til de seneste trends og altid passer sammen. Det kan du også få – det handler bare om at tænke smart og planlægge lidt.

Skab din basisgarderobe

Som en start handler det om at få opbygget en solid og klassisk basisgarderobe, der kun består af ting du elsker og som klæder dig. Det skal være de ting du tager ud af skabet i det øjeblik de er blevet vasket og som du altid kan tage på – selv i den værste tøjkrise.

Men, det skal også være ting, der er stilrene og klassiske, så de ikke går af mode næste år og ikke skal skiftes ud hele tiden.

Er du til bukser, så start med et par gode jeans evt. både mørke, lyse og sorte, så du har noget, der passer til alle lejligheder. Herudover er basistoppe også en vigtig ingredisens, fordi de kan bruges sammen med både jeans og nederdele samt under kjoler eller jakker og trøjer. Hold dig til klassiske farver og former som du ved klæder dig og kan passe til forskellige ting.

Suppler med enkelte lækre items

Nu har du en super skøn basisgarderobe at gå ud fra og kan bruge den som udgangspunkt for din stil og de trends, der røre sig.

Du kan derfor vælge et par lækre og brugbare accessories ind imellem, hvis noget fanger din opmærksomhed, men sørg for, at det kan bruges med din basisgarderobe og ikke er noget du bliver træt af efter en enkelt aften.

Du kan bruge din sunde fornuft og vælge ting, som du ved du bliver glad for og gerne vil bruge gennem længere tid, lad dem blive en del af garderoben og når du bliver træt af dem kan de sælges videre.

Nyt ind, gammelt ud

I stedet for at lade din garderobe vokse og vokse, så du til sidste slet ikke ved, hvad de ligger og  gemmer sig allernederst i bunken, så sørg for at rydde ud løbende og kun beholde det, som du bruger. På den måde kommer der ikke til at ligge noget du aldrig bruger og bare fylde på hylderne.

En rigtig god regel er, at hvis der kommer nyt ind, så skal der noget gammelt ud. Vælger du med omhu og køber få gode items i stedet for mange billige, så kan du endda sælge dem videre og bruge pengene på noget nyt.

Det er både sundt for økonomien og for miljøet. Savner du inspiration til mode og trend, så kan du læse med på trenden.dk og hele tiden holde dig opdateret indenfor den nyeste mode og finde de hotteste items lige nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *