computermus

3 gode råd til at vælge den rigtige computermus

11ks12

Gaming er blevet en af de mest populære hobbyer blandt danskerne, og på verdensplan er fænomenet nu blevet så stort, at det faktisk er muligt at tjene penge på at spille computer.
Men vil man det, så kræver det, som i enhver anden sport, selvfølgelig, at udstyret er i orden. En af de mest centrale dele af et godt sæt gamer udstyr er musen. Men hvordan skal du lige vælge den rigtige mus? Nedenfor får du 3 gode råd, og vil du læse mere, så kan du besøge www.webcafe.dk.

Trådløs eller ej?

Med moderne teknologier, så er et af de centrale spørgsmål, når det kommer til udstyr som en mus til gaming, hvorvidt den faktisk skal have en ledning eller ej.
For der er store fordele ved de trådløse enheder. Du har simpelthen mere frihed – den kan bruges overalt, og du slipper for ledningsrodet. Samtidig gør det den meget nemmere at bruge med eksempelvis din bærbare computer, hvis du skulle sidde i skole eller på toget.
Til gengæld kræver det selvfølgelig også, at du faktisk lader den, og at forbindelsen er god nok til, at det ikke påvirker din ydelse i spillet. Kort sagt, så er den trådløse mus til dig, der vil have frihed, mens den kablede mus er til dig, som vil have lidt mere sikkerhed.

Hvor mange knapper skal du have?

Den traditionelle mus, som bruges til kontormus, har tre knapper – venstre og højre, samt den i midten.
Men med en mus til gaming er sagen en helt anden! 6, 9 ja endda 12 knapper er ikke sjældent. Knapperne kan bruges til at forbinde bestemte handlinger i forskellige spil til, så du ikke behøver flytte meget rundt på musen.
I spil som eksempelvis League of Legends kan dette være rart, så du kan klare meget af arbejdet med musen. I mere strategiorienterede spil, hvor det ikke er reaktionsevnen, som er vigtig, så vil det dog betyde noget mindre.
Her bør du altså tænker over, om du faktisk kan se dig selv bruge al funktionaliteten. Der er jo ingen grund til at betale for 12 knapper, hvis du kan nøjes med 6!

Software, som kommer ved siden af

Meget computerudstyr til gaming, både i form af mus og i form af tastatur, kommer med forskellige slags software til.
Dette kan eksempelvis være til at ændre farven på musen, men det kan også være til at ændre på, hvad der sker, når du trykker på forskellige knapper. Sidstnævnte kan du endda i nogle tilfælde ændre, så knapperne gør noget forskelligt fra spil til spil.
Og det er her, at du bør kigge, hvis du vil vide noget om, hvorvidt du bør bekymre dig om den givne software. Er de spil, som du spiller, understøttede, og giver det faktisk mening for dig at have denne funktionalitet? Nogle firmaer fokuserer meget lidt på denne software, så de kan holde prisen mere. Vil du lære mere om gaming og computere, så læs mere på Webcafe.dk!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *