partnere

Udfordr dig selv og din partner

11ks12

Når man har en partner, man føler sig tryg ved, kan det være spændende at udforske udvalget af sexlegetøj sammen. Det kan samtidig være en måde at komme tættere på hinanden, fordi man kan blive mere bevidst om, hvad man kan lide, og hvad man ikke kan.

Sexlegetøj behøver ikke være vulgært. Hvis det er første gang, I skal eksperimentere med genstande i sengen, så er det en god idé at starte blidt. Vi guider dig herigennem de overvejelser, du bør gøre dig, inden du bestiller dit næste sexlegetøj hjem.

Hvorfor køber I et sexlegetøj?

Det første I bør overveje, før I køber jeres sexlegetøj, er, hvorfor I vil købe det. Er det, fordi I er klar til at tage det videre til næste skridt? Eller er det, fordi jeres sexliv ikke længere er, hvad det har været? Hvis det er tilfældet, at I søger efter en intimitet, som I har mistet, så er det ikke sikkert, at et sexlegetøj kan hjælpe med dette. Så før I klikker et hjem, så forsøg at eksperimentere med en anden type af intimitet, end den I er vant til. Mange par sidder fast i den samme sexrutine, men der findes utallige af positioner og rutiner derude, som man kan eksperimentere med for at genskabe en nysgerrighed og intimitet i sengen.

I skal købe et sexlegetøj, hvis I har lyst til at udfordre og udforske hinanden. Det kan du læse meget mere om på www.openworld.dk.

Hvornår skal sexlegetøjet benyttes?

Det næste, I skal overveje, er, hvilken type af sexlegetøj I skal finde. Til dette kan I prøve at finde ud af, hvornår I godt kunne tænke jer at bruge sexlegetøjet. Er det mest henvendt til den ene af parterne, eller er det noget, I begge to kan nyde godt af? Prøv også at tal om, hvornår under akten, I kunne tænke jer at gøre brug af sexlegetøjet. Er det til forspillet, under sex, eller skal det bruges gennem det hele?

Disse spørgsmål kan forhåbentlig hjælpe jer igennem i forhold til, hvilken type af sexlegetøj I skal købe. Måske har I også allerede en idé nu om, hvad for et specifikt stykke sexlegetøj, I godt kunne tænke jer. Hvis ikke, så læs med nedenunder.

Hvad har I lyst til?

En sidste, men bestemt ikke ubetydelig overvejelse: Hvad har I lyst til? Dette er måske det allervigtigste punkt. Det er nemlig vigtigt, at I sætter jeg ned og taler om, hvad I har lyst til i forhold til et sexlegetøj. Hvilket område kunne I godt tænke jer at udforske yderligere, og hvilket stykke legetøj kan I bruge til dette?

Når det er sagt, så er det selvfølgelig også en god idé at prøve nogle forskellige slags sexlegetøj af. Her er det også vigtigt at føle efter og mærke, om det er noget man har lyst til eller ej. Generelt er tryghed og sikkerhed noget af det vigtigste under sex, og det fælder også, når det kommer til sexlegetøj. Du kan læse mere om sikker sex lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *