Spar 10 % op af det du tjener – det er nemmere end du tror

11ks12

Drømmer du om at kunne tage fri i et år? Eller at kunne gå tidligere på pension? Måske vil du gerne have et nyt hus? Det hele vil komme til at koste dig en del penge, og det er derfor en god ide, at du sparer op. Hvis du gerne snart vil gøre tingene, kræver det selvfølgelig, at du sparer en del flere penge op. Det kan derfor være en god ide, at du sparer 10 % af din indkomst op hver måned. På den måde har du hurtigt en stor sum penge at gøre godt med.

Hvis du har svært ved at se, hvor du skal finde pengene henne, kommer vi her med tre bud, der kan være med til at hjælpe dig.

1. Opsig dit tv-abonnement

Har du en stor tv-pakke, kan det komme til at koste dig rigtig mange penge hvert år. Det kan derfor være en god ide, at du skifter til en mindre – eller at du helt opsiger den. Hvordan skal jeg kunne klare mig uden tv? Tænker du måske. Men der er i dag så gode muligheder for at se tv via nettet, at det ikke burde være et problem for dig.

2. Køb mindre mad

Det kan lyde som en opfordring til at gå på slankekur. I virkeligheden er det bare en opfordring til kun at købe den mad, som du har brug for. Der bliver i dag smidt rigtig meget mad ud fra private husholdninger. Hvis du kun køber det, som du kan spise, kan du spare nogle penge.

3. Find nogle billigere hobbyer

Hvis du i dag bruger mange penge på at træne i fitnesscenter, kan det være en ide at begynde at løbe eller cykle i stedet. Det er så godt som gratis at gøre det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *