Husk et stop-loss når du trader

11ks12

At være en trader er på mange måder et job og en livsstil, som kræver, at man kan tage nogle store chancer. Desuden er det vigtigt, at man har nogle gode nerver for af og til kan det ende med, at man taber rigtig mange penge, men forhåbentligt vil man dog hurtigt kunne få disse penge ind igen.

Et stop-loss er en sikkerhed til dig

Noget af det, som mange desværre glemmer når de går i gang med at trade det er, at de skal have et stop-loss. En sådan er en slags ordre, som siger, at man skal enten købe eller sælge en given sikkerhed når en pris den oversigter et bestemt punkt. Dermed er man på sin vis sikret, at der er en større sandsynlighed for at man opnår en forudbestemt indgangs- eller udgangspris. På den måde bliver investorens tab ikke så stort.

Ydermere kan man sige, at idet en pris den overstiger et foruddefineret indgangs-/udgangspunkt så bliver stopordren i samme øjeblik en markedsordre.

Stop-loss er for investorer

Det er især de rigtige investorer, som har rigtig mange penge at miste og at vinde, som benytter sig af stop-loss. Så er du selv en person, som regner med at gå i gang med noget trading så er det meget muligt, at du kunne få gavn af denne løsning.

Det er især lige inden, at en investor skal på ferie, at de bruger en stopordre, eller en stop-loss. Det kan også være af andre grunde, at de ved, at de i længere tid ikke kan se hvad der sker på deres portfølje, at de får brug for sådan en.

Det, som kommer ud af en stop-loss er ikke altid noget, som man kan forudsige for det kan både ende med, at det er noget, som hjælper en med at tjene flere penge samtidig med, at det kan være noget, som gør, at man ender med at tabe penge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *