4 design-julegaver til boligen

11ks12

Efter et langt og gråt efterår skal din kæreste eller kone forkæles lidt ekstra til december. Julen står for døren. Er det tilfældet, er design til hjemmet sjældent nogen dårlig ide. Langt de fleste elsker kvalitet og design, og du rammer sjældent ved siden af med en gave, der kan pynte hjemmet lidt op. Du går måske ikke selv lige så meget op i boligen som din kæreste eller kone, og det kan være det, der er årsagen til, at hun lige netop vil værdsætte din gave ekstra meget. Du viser hende at der er blevet tænkt over tingene. Det kan være en lækker lampe, en smuk lysestage, en elegant vase eller flotte nye puder til sofaen. Mulighederne er mange. En ting er sikkert, du rammer ikke forkert, hvis du går efter det eksklusive. Design-julegaver står højt på listen over julegaver til hende.

Forkæl din kæreste hele december


Juleaften er aftenen, hvor du kan sætte trumf på over for din kæreste med den helt rigtige julegave, men december er helt generelt en rigtig god anledning til at forkæle og sætte lidt ekstra pris på dem man har kær. Mange vælger adventsdagene til hygge med lidt god mad, vin og måske en gave. Men hvorfor nøjes med advent?


Der findes skræddersyede pakkekalendere med fokus på både ham og hende. Kalendere, der hver dag op til jul indeholder en gave, der viser, at du sætter særligt pris på din kæreste, og at du ønsker ham eller hende en glædelig jul. Det kan være den perfekte start på december. Bruger man lidt tid på at finde den helt rigtige pakkekalender, kan det også være den perfekte julegave til kæresten. Der er kalendere med specialøl, de lidt frækkere pakkekalendere, der stimulerer og inspirerer, og så er der kalendere med lækkerier lige fra te til italienske specialiteter. Udvalget er stort. Det handler bare om at komme i gang og få bestilt den pakkekalender, du mener passer lige præcis til din kæreste. Priserne er overkommelige og 

Julen er hjerternes og gavernes tid


December er lig med glæde, empati, næstekærlighed og omsorg. Det er hjerternes tid, hvor man med smil på læberne og varme i sindet, glad deler gaver ud til dem, man holder af. Nogle har penge til flere og større gaver end andre, men det er ikke altid pengepungen, der er det afgørende. Lækkert design til hjemmet behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Der findes flere gode tilbud og mulighederne er mange. Det samme gør sig gældende med eksempelvis pakkekalendere, som man kan købe mange steder på internettet. Der er noget for de fleste. Både hvad angår pris og indhold. Så husk at sæt pris på din kæreste i december. Det belønner sig, hvis du viser ham eller hende, at de er noget helt særligt. Det er vel det julen i bund og grund handler om. Vise vores kære at vi er der for dem, og at vi elsker dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *